Hack Glow voor jonge techneuten

Hack Glow #5

Wat?
Op 9 en 10 november vindt de 5e editie van Hack Glow plaats, een tweedaagse hackaton voor jonge programmeurs en creatievelingen! Zij werken dit jaar aan een interactieve installatie, waarbij bezoekers niet alleen kunnen kijken, maar ook zelf iets kunnen doen. De plek is nog geheim, maar zij staan ook dit jaar in principe weer van maandag tot en met zaterdag op een prominentie, overdekte lokatie in de route van Glow. Het thema van Glow is dit jaar Living Colors.

Uitdaging bieden zij op ieder niveau! Voor nieuwe deelnemers zal meer aandacht aan de techniek worden besteed, bij oud-deelnemers ligt de nadruk op het bedenken van een gaaf concept om snel meer aan de start te gaan.

Wanneer is het?
- Hackaton Zaterdag 9 en zondag 10 november van 10-17 uur
- Voorbereidende workshops (data/tijden nog onder voorbehoud)
Donderdag 3 oktober 18.30-20 uur
Donderdag 24 oktober 18.30-20 uur
Zondag 3 november 11-13 uur

Waar?
Workshops en hackaton zijn in de Lindenlaan 1B in Eindhoven.

Kosten?
Deelname aan drie workshops en de hackaton Hack Glow kost 20 euro en moet vooraf gedaan worden via een Tikkie (of contant). Mocht de betaling hiervan een probleem zijn, neem dan contact met ons op, dan lossen we dat op! Van je bijdrage kopen we materialen, eten en drinken. Iedereen helpt vrijwillig mee aan Hack Glow!

Hack Glow sluit aan bij de Tech Playgrounds van Dynamo Jeugdwerk en wordt georganiseerd door Studio Fleur Besters in samenwerking met veel vrijwilligers.

Wie zoeken zij?
- Je zit op de middelbare school of mbo, of je hebt al vaker meegedaan aan Hack Glow, of je weet hen te overtuigen dat je jonger bent maar wel technisch en gemotiveerd genoeg om alle dagen mee te doen;
- Je bent minimaal twee avonden beschikbaar tijdens Hack Glow om je project aan het publiek te presenteren;
- Je wil graag samenwerken met andere techneuten.

Meld je nu aan en wie weet word jij uitgekozen om deel te nemen!

Meer info:
www.hackglow.nl

Heb je vragen? Mail of bel Fleur: fleur@fleurbesters.nl of 06-28886897.

Media
  • Hack3